tietosuojakäytäntö

Tietosuoja on erittäin tärkeää Los Arcos Realtylle, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä käsitellessämme henkilötietojasi. Meillä on siis käytäntö, jossa selataan, miten henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä:
Los Arcos Realty
Avda. Jesus Santos Rein 17, Liike 6
29640 Fuengirola
Málaga, Espanja

Rekisterin nimi:
Los Arcos Realty asiakasrekisteri

Valtuutettu edustaja:
Los Arcos Realty – Tietosuojaedustaja

Avda. Jesus Santos Rein 17, Liike 6
29640 Fuengirola
Málaga, Espanja


Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Los Arcos Realty käyttää ja suojaa kaikkia tietoja, joita annat Los Arcos Realtylle, kun käytät tätä verkkosivustoa. Los Arcos Realty on sitoutunut varmistamaan, että yksityisyytesi on suojattu. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa tätä verkkosivustoa käytettäessä, voit olla varma, että sitä käytetään vain tämän tietosuojalausunnon mukaisesti.
Los Arcos Realty voi muuttaa tätä käytäntöä aika ajoin päivittämällä tämän sivun. Tarkista tämä sivu aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin. Tämä politiikka on voimassa 22.5.2018 alkaen.

Mitä keräämme

Voimme kerätä seuraavia tietoja:

• Nimi

• Yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite

• Demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet

• Ostoshistoria verkkokaupassamme

• Muut asiakaskyselyihin ja/tai tarjouksiin liittyvät tiedot.

Mitä teemme keräämillemme tiedoilla

Edellytämme näiden tietojen palvelevan tarpeitasi ja tarjoavan sinulle parempaa palvelua erityisesti seuraavista syistä:
• Sisäinen kirjanpito.
• Voimme käyttää tietoja palvelujemme parantamiseen.
• Saatamme lähettää säännöllisesti mainossähköposteja uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, joita mielestämme saatat pitää kiinnostavina antamasi sähköpostiosoitteen avulla.
• Aika ajoin saatamme myös käyttää tietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksiin. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Voimme käyttää tietoja verkkosivuston mukauttamiseen kiinnostuksen kohteisiisi.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Luvattoman pääsyn tai luovuttamisen estämiseksi olemme luoneet sopivat fyysiset, sähköiset ja esimies menettelyt verkossa keräämien tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi.

Evästeiden käyttö

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa pääsyä tietokoneesi kiintolevylle. Kun olet hyväksynyt, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai antaa sinun tietää, kun vierailet tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeitasi, tykkäyksiäsi ja ei tykkäyksiä varten keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi. Käytämme liikenne loki evästeitä tunnistaaksemme, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivuliikenteen tietoja ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöidäksemme ne asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin, ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä.
Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston, jonka avulla voimme seurata, mitkä sivut ovat hyödyllisiä ja mitkä eivät. Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai mitään sinua koskevaa tietoa, jotka eivät ole muita kuin tietoja, jotka päätät jakaa kanssamme.
Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selainasetustasi hylkäämään evästeet, jos haluat. Tämä voi estää sinua hyödyntämasta verkkosivustoa täysimääräisesti.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme voi sisältää linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kun olet kuitenkin käyttänyt näitä linkkejä poistuaksemme sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole mitään määräysvaltaa tähän toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa kaikkien niiden tietojen suojasta ja yksityisyydestä, joita annat vieraillessasi tällaisilla sivustoilla, ja tällaisilla sivustoilla ei säännellä tätä tietosuojaselostetta. Ole varovainen ja katso kyseistä verkkosivustoa koskevia tietosuojaselosteita.

Henkilökohtaisten tietojen hallinta

Voit rajoittaa henkilötietosi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

• Aina kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivustolla, etsi ruutu, jota napsauttamalla voit osoittaa, että et halua kenenkään käyttävän tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin

• Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa kirjoittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@losarcos.net.

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole siihen lupaa tai ellei laki sitä edellytä. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettääksemme sinulle mainostietoja kolmansilta osapuolilta, joita mielestämme saatat pitää mielenkiintoisina, jos kerrot meille, että haluat tämän tapahtuvan.

Voit pyytää henkilökohtaisia tietoja, joita meillä on sinusta. Jos haluat kopion hallussamme olevista tiedoista, kirjoita Los Arcos Realty, Avda. Jesus Santos Rein 17, Local 6, 29640 Fuengirola,
Málaga, Espanja.

Jos uskot, että kaikki hallussamme olevat tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita meille tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Korjaamme nopeasti kaikki virheellisiksi todetut tiedot.

Open chat